Aan dit recept ga ik niet veel woorden vuil maken. Het is groen, gezond, licht…en vooral erg lekker. Deze lunch past eigenlijk meer bij het zomerseizoen dan bij februari. Maar wat boeit het.
Je kunt de wrap vullen met alle (gezonde) restjes uit je koelkast maar vergeet vooral de basis niet. Om te voorkomen dat de vulling tijdens het eten uit de wrap valt heb je wat “plakmiddel” nodig. Denk Boursin, Philadelphia of mayonaise.
Wat drinken we erbij: muscadet.
Muscadet is een lichte witte wijn uit het Loire gebied. Een glaasje van deze frisse vrolijke wijn kan geen kwaad. Dry January is immers voorbij!
Een gezonde, groene en vooral lichte lunch. We sluiten Dry January af en drinken er een glas muscadet bij. Besmeer de wraps voor de helft met Philadelphia. Verdeel all groente over de besmeerde helften. Verdeel daarna de surimi er over. Garneer met sesamzaad en sriracha. De surimi kun je ook vervangen door rivierkreeftjes of gamba's.Kaat
Ingredients
Instructions
Notes
No Comments